آشپزخانه- آموزش کیک هویج بدون فر

کیک هویج بدون فر دوستای عزیزم آموزش یه کیک هویج خوشمزه بدون فر براتون آوردم هر چی از طمع و بوش بگم کم گفتم خودم خیلی دوسش دااااشتم خیلی😍😍😍 مواد لازم شکر یک پیمانه معادل یک لیوان فرانسوی شیر نصف پیمانه معادل نصف لیوان فرانسوی آرد دو پیمانه معادل دو لیوان فرانسوی تخم مرغ ۴ عدد روغن نصف پیمانه معادل نصف لیوان فرانسوی بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی وانیل یک قاشق چای خوری دارچین نصف قاشق چای خوری هویج رنده شده دو پیمانه معادل دو لیوان فرانسوی پودر نارگیل یک قاشق غذاخوری گردو خرد شده دو قاشق غذاخوری سر پر طرز تهیه: ابتدا شیر رو گرم کنید تا ولرم بشه. بعد شکر و شیر رو با همزن برقی خوب بزنید بعدش وانیل و دارچین و تخم مرغ ها رو اضافه کنید. توجه کنید که تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب با همزن برقی هم بزنید که کیک بعدا بوی تخم مرغ نده (بهتره هم نطفه تخم مرغ ها رو بیرون بیارین). بعد از همزدن مواد روغن رو اضافه کنید و باز خوب با همزن مخلوط کنید بعدش هویج رنده شده که آبش هم گرفته شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید توجه کنید که اگه هویج ها آب داشته باشن باعث میشه که کیکتون خمیر بشه. بعد از اون آرد و بکینگ پودر که خوب مخلوط شدن و سه بار هم الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت مواد رو هم بزنید در نهایت هم گردو خرد شده و پودر نارگیل رو هم اضافه کنید شعله پخش کن رو که از قبل روی اجاق گذاشته و بزارید حداقل ده دقیقه گرم بشه. بعد مواد رو داخل قابلمه ای که روغن زدیم بریزید و دم کنی بزارید و روی شعله پخش کن که شعله ملایم هست قرار بدین. بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت سیخ جوبی داخل کیک فرو کنید اگه مواد بهش نچسبید کیک آماده هست (بسته به جنس قابلمه و حرارت شعله گاز زمان تغییر میکنه ولی قبل از ۴۵ دقیقه به هیچ وجه در قابلمه رو باز نکنید وگرنه پف کیک میخوابد) کیک وقتی آماده هست که ته کیک هم طلایی شده باشد اگه میخواین که روی کیک هم برشته بشه کیک رو برعکس کنید و بزارید یکم دیگه بمونه اون طرف هم طلایی میشه. بنظرتون چطور شده؟ @pinki_arts @pinki_arts

#کیکقابلمهای،کیکهویج،کیکبدونفر،کیکخوشمزه

۱ ماه پیش آشپزخانه